Joker Pro

Een online casino hoort er tegenwoordig pas echt bij als het beschikt over ouderwetse fruitautomaten. De ontwikkelaar Net Entertainment heeft zo’n topper in het assortiment en dat is natuurlijk de Joker Pro gokkast. Deze online fruitautomaat beschikt over leuke speelfuncties, mooie geldprijzen en veel speelgemak.

De nostalgie komt direct naar boven op het Joker Pro slot van NetEnt, de gedachten gaan direct uit naar de oude fruitautomaten. Laat dat nu precies zijn wat de ontwikkelaars wilde. Deze online gokkast beschikt over een uitbetalingspercentage van bijna 97 procent en is dus zeker de moeite waard om eens een gokje op te wagen.

Speluitleg Joker Pro gokkast

De Joker Pro gokkast is erg gemakkelijk in het gebruik en daardoor voor iedereen speelbaar. Er kan al vanaf enkele eurocenten meegespeeld worden op deze speelautomaat. Deze speelautomaat kent tien winlijnen, deze kunnen niet naar beneden of boven worden aangepast. Wat wel kan worden veranderd is de muntwaarde, deze kan maximaal op een euro per draai staan. De spelers met een wat hoger budget kunnen maximaal honderd euro per draai op de Joker Pro gokkast inzetten. Wie weet win jij wel die felbegeerde hoofdprijs van honderdduizend munten.

Variatie staat voorop bij het Joker Pro slot en reken maar dat jij dat zal merken. Het basisspel is gemakkelijk, er zullen slechts zes symbolen actief zijn op de rollen. Dit lage aantal maakt het spel een stuk overzichtelijker en laagdrempeliger. Het kan zijn dat er voor een lange tijd geen winnende combinatie ontstaat, maar wanneer dat wel gebeurd zullen de prijzen zeer hoog uitvallen.

Re-spin op de Joker Pro fruitautomaat

Zie jij een symbool van een joker met een muts op de rollen verschijnen, dan heb jij de handige Scatter feature te pakken. Deze feature kan enkel op de tweede, derde en vierde rol komen te staan. Krijg jij er slechts één op het speelscherm, dan verdien jij een gratis re-spin. Bij de extra gratis spin zal er een extra Wild symbool actief zijn, hierdoor neemt de winstkans drastisch toe.