Big Money Game

Sommige ontwikkelaars richten zich enkel en alleen op moderne videoslots, maar dat is totaal anders bij Simbat. Dit softwarebedrijf creëert videoslots, maar deze zijn gerelateerd aan de ouderwetse fruitautomaten. De Big Money Game fruitautomaat is zo’n ouderwetse speelautomaat, welke zomaar in een café of speelhal zou kunnen staan. Toch zijn de moderne tinten zeker wel te vinden, zoals een bonuswiel die erg winstgevend kan zijn. En ook op deze speelkast kan gratis worden geoefend.

Het bonuswiel is het leukste aan de Big Money Game fruitautomaat, simpelweg omdat dit onderdeel het meest winstgevend kan zijn. Verder in dit artikel bespreken wij het bonuswiel wat aandachtiger.

Hoe werkt de Big Money Game fruitautomaat?

De Big Money Game fruitautomaat is behoorlijk makkelijk te spelen, er komen weinig fratsen bij kijken. Controleer voor het spelen wel even de mogelijkheden qua inzetten, dit kan van groot belang zijn. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om met het bonuswiel te spelen, wanneer de minimale inzet van één munt zal worden ingezet. Bij een inzet van slechts één munt kan er ook slechts met drie rollen gespeeld worden op de Big Money Game fruitkast.

Zodra er met een inzet van vijf munten per draai zal worden gespeeld, dan worden er vijf winlijnen geactiveerd. Alleen zijn in dat geval de zogenaamde ‘Hold knoppen’ niet beschikbaar, maar daarentegen wel het bonuswiel. Dit speciale wiel start wanneer het BAR symbool drie keer op de speelrollen komt te staan. Bij een inzet van tien munten per draai mag er in dat geval zelfs tweemaal aan het bonuswiel gedraaid worden. Zet jij twintig munten per spin in, dan zelfs drie keer!

Bonuswiel op de Big Money Game fruitkast

Het hoogtepunt op de Big Money Game fruitautomaat is het bonuswiel, deze kan je ook bijna niet missen. Centraal in het speelscherm zal het bonuswiel prominent blijven staan tijdens het spel. Er zijn echt prachtige prijzen te verdienen door een keer te draaien aan het bonuswiel, bijvoorbeeld enkele honderden euro’s.